Banjo's Lektiehjælp

Lektiehjælp CHAT: Find mig på Facebook: Søren Banjo Kramer

https://www.facebook.com/banjokramer

Primære hjælpe områder er:

Fysik

Kemi

Matematik

Og så er jeg nogle gange til lidt hjælp i tysk, engelsk

 

I min fri tid er jeg ansat af Muskelsvindfondens sikkerheds "division" Event Safety. Et firma der tager sig af koncert og arrangements sikkerhed i hele Danmark, men som også står for uddannelsese af andre til at varetage disse funktioner. Der er tale om både et PRÆ-hospitalt afsnit med personale uddannet på Assistent og behandler niveau, og et SECURITY afsnit hvor der er vagt uddannede, Dørmændsuddannede og Eventvagt uddannede.

Udover at løse konkrete opgaver så kan man også få foretaget en sikkerheds og risikovurdering af et arrangement som man ønsker at afvikle.

1993-1997

Ansat på Tømmerup Fri og Efterskole ved Kalundborg som efterskolelærer med primære arbejdsområde i efterskolen. Der har jeg indgået i det med skoleformen forbunde arbejde, hvilket jo er både undervisning og tilsyn. Undervisning har bla. været 5-7. kl. med orienteringsfag, 7-10 i fysik/kemi og 9-10 i matematik. Jeg har ført til prøve i FSA og FSU (FSU hedder nu FS10) i både Fysik/kemi og Matematik.

 

1997-2007

Ansat på Brejning Efterskole mellem Vejle og Fredericia som jeg også var med til at starte. Undervisning har bla. 9-10 i fysik/kemi og 9-10 i matematik. I starten undervist jeg også i både tysk og engelsk. Jeg har ført til prøve i FSA og FSU (FSU hedder nu FS10) i både Fysik/kemi, Matematik og tysk samt FSA i Engelsk.

Jeg har stået for etablering af en sejladslinie hvor det primære formål har været at eleverne skulle erhverve sig "Duelighedsbevis for lystsejlere" og på den måde dels få lyst til at tage en maritim uddannelse. (her har jeg brugt min Yachtskipper eksamen)

 

 

2007- 2013 (orlov til 31/7)

Ansat på Silkeborg Ungdomsskole som er kommunens 10.klasse center og inklusionscenter. Her underviser jeg i fysik/kemi og matematik. Jeg står derudover (sammen med en kollega) for skolens gymnasielle profil..

 

På Silkeborg Ungdomsskole bruger jeg også mit erhvervskort til bus i forbindelse med vore ture til både Sydtyskland, Østrig og Paris...

 

2013-

Ansat på Kirstinebjergskolen - afd. Havepladsvej som er 7. til 9. klasse afdelingen.

 

Tekniske Specifikationer

Søren Kramer

Treldevej 87

7000 Fredericia

+45 30 566 544

iphone@kramers.dk

© Copyright 2013 All Rights Reserved Søren Banjo Kramer